Jeroen Meus: “Ik ga mijn peren nog zien met mijn zoontje Georges”
PMN
Jeroen Meus: “Ik ga mijn peren nog zien met mijn zoontje Georges”
Foto: Photonews

Jeroen Meus is een fiere papa. Hij heeft met Georges een zoontje dat blijkbaar steeds meer op zijn papa begint te gelijken.

“Georges is extreem creatief, maar enorm nonchalant. Verstrooide professor maal honderd. Hij kan z'n linkerschoen aantrekken en dan vergeten dat die rechter ook nog aan moet. Ik ga m'n peren nog zien met hem”, lacht Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws. 

“Er zal ook geen sporter aan verloren zijn. Hij heeft een skateboard gevraagd, maar vooral om vast te houden. Want dat ziet er cool uit. (lacht) Hij is ook totaal niet competitief, altijd maar met z'n fantasie bezig. Het zou me niet verbazen, mocht hij een acteur worden, of een illustrator. We proberen hem op verschillende fronten prikkels te geven, we maken daar ook veel tijd voor vrij."

Conflicten
Mijn vrouw zei onlangs: 'Georges is anders dan jij had gedacht dat hij ging zijn.' En ze had gelijk. Uiterlijk lijkt hij op mij, en qua karakter eigenlijk ook. Ik snap hem dus keigoed. Maar dat zorgt voor conflict. Want ik weet wat hij graag zou willen, maar het is mijn plicht als vader om daartegen in te gaan. Ik geloof in slaan en zalven.” 

“Ik heb dat ook met mijn collega's. Het zijn mijn beste vrienden, maar als het moet, dan bouw ik afstand in. Ik kan een moeilijke beslissing nemen. En conflict ga ik nooit uit de weg. Maar ik laat wel lang aan mij knagen vooraleer ik terugbijt. Ik kan superveel verdragen. Ik probeer mijn zoon dat ook aan te leren, dat hij moet kunnen incasseren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.