Justin Bieber doet schokkende bekentenis: “Ik was ten einde raad toen ik dat deed, ik werd gek van alle aandacht”
Justin Bieber doet schokkende bekentenis: “Ik was ten einde raad toen ik dat deed, ik werd gek van alle aandacht”
Foto: Photonews

Justin Bieber bekent het gebruik van verdovende middelen. Hij deed dit naar eigen zeggen omdat hij gek werd van de constant aandacht. Dat lezen we in TV Familie.

Justin Bieber heeft in een nieuwe docureeks op YouTube toegegeven dat hij drugs gebruikt heeft. Tot voor kort ontkende de popster dit hardnekkig. Hij vluchtte in de verdovende middelen om aan zijn depressie te ontsnappen.

“Ik was ten einde raad”, zegt Justin. “Ik nam geen drugs voor de kick. Ik nam ze om de waanzin van mijn bestaan aan te kunnen. Ik was er niet op voorbereid om wereldberoemd te worden. Ik werd gék van die constante aandacht voor mij. Ik dacht onterecht dat drugs me kon helpen om geestelijk gezond te blijven.”

Justin onthult dat hij verschillende middelen heeft geprobeerd: Wiet, hoestsiroop, xtc, paddo’s,… “Ik was jong en naïef. Het kostte me ook geen moeite om aan dat spul te geraken. Ik weet zelfs niet of ik er altijd voor betaald heb.”

Justin heeft op tijd ingezien dat hij verkeerd bezig was. “Op een nacht dat ik dat ik stierf. Mijn bodyguard kwam mijn hartslag zelfs checken. Ik was zo geschrokken, dat ik ermee kapte. Dankzij Hailey ben ik ook nooit herbegonnen. Door haar wist ik dat ik mijn leven anders moest aanpakken. Er is een andere drug in mijn leven nu: God.”

(Bron: TV Familie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.