Tine Embrechts openhartig over haar liefdesleven: “Dat heeft een trauma achtergelaten”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ bij JOE schotelde Evi Hanssen ‘De 10 Geboden’ voor aan Tine Embrechts (44). In een openhartige babbel vertelde de actrice dat de scheiding van haar ex een klein trauma heeft achtergelaten.

Tine Embrechts vertrouwde Evi Hanssen toe dat ze het soms zwaar heeft met vier kinderen in huis. Met haar ex-man heeft ze twee tienerzonen, en daar zijn met Guga Baúl nog twee kleutertjes bijgekomen. Vooral bij de kleinsten verliest ze het soms: “Ze zijn pittiger van karakter dan de oudsten en dat ligt 100 procent aan de papa”, zegt Tine. “Vooral Gaston heeft het temperament van zijn papa geërfd: hij wil in alles de beste zijn.”

Wanneer het gaat over het liefdesleven van Tine, vertelt ze dat de scheiding van haar ex-man een klein trauma heeft achtergelaten. “Dat was echt een jeugdliefde. Wij waren smoorverliefd op elkaar. Ik heb er geen spijt van want het was een volle, passionele en mooie liefde.Het heeft lang geduurd om aan mezelf toe te geven dat het geen gezonde relatie meer was.”

Ondertussen is ze heel gelukkig met Laurent. “Laurent is emotioneel een ongelooflijk intelligente man. Hij is zelfs een beetje de vrouw in de relatie” lacht Tine. “Wij zeggen alles tegen elkaar. Dat is de basis van alles volgens mij. Hij is daarin de trekker van ons twee.”