Voor Jeroen Meus is het definitief voorbij: “Ik heb thuis op mijn blote knieën moeten beloven dat nooit meer te doen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jeroen Meus is vanaf zondagavond weer te zien als quizmaster van dienst in een gloednieuw seizoen van ‘Twee tot de zesde macht’, en dat na een pikzwarte periode. Zijn broer Wim werd ongeneeslijk ziek, en zijn voormalige zaak Würst ging op de fles. De tv-kok heeft zijn vrouw Stéphanie een plechtige belofte moeten doen.

“Een terugkeer naar de horeca, dat is definitief voorbij. Dat heb ik thuis op m'n blote knietjes beloofd”, vertelt Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws. Ik doe hier en daar wel wat dingen achter de schermen. Koken zal ik nooit helemaal kunnen lossen. Ik zou niet alleen maar een quizmaster kunnen zijn, wel alleen een tv-kok.”

“Ik zie voor mezelf nog een toekomst in het maken van kookprogramma's. Regisseren, of jonge gasten begeleiden. Maar echt opnieuw een restaurant? Nee, dank u beleefd. Ik ben geen goeie ondernemer. Ik tel niet genoeg. 'Doe maar gasten, amuseer jullie.' Dat is mij de laatste keer toch wat zuur opgebroken. Ik was op tijd vertrokken uit Würst, maar voor mij is dat niet proper afgesloten geweest."