Makers van 'Thuis' hebben belangrijk nieuws: "Zo lang zal 'Thuis' nog op tv te zien zijn"
Makers van 'Thuis' hebben belangrijk nieuws: "Zo lang zal 'Thuis' nog op tv te zien zijn"
Foto: VRT/Thuis

De 'Oscars van de Thuis-kijkers' zijn uitgereikt. Mathias Vergels (Lowie) en Lauren Müller (Thilly) zijn de meest geliefde acteur en actrice onder fans van de soap. Bovendien hebben de makers van de soap goed nieuws: 'Thuis' kan nog gemakkelijk 25 jaar meegaan.

Mathias Vergels en Lauren Müller zijn de populairste acteur en actrice in ‘Thuis’. Dat blijkt uit de jaarlijkse poll onder kijkers. Het is heel opvallend hoe de ‘Thuis’-kijkers de jongere garde verkiezen boven de anciens. Dat is ook de makers van de soap niet ontgaan, maar de uitslag van de poll verrast hen niet.

"Volgens ons brengen vooral jongeren hun stem uit bij zo'n online poll en dat schemert in deze uitslag wel wat door", zegt 'Thuis'-producer Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. "Jongeren herkennen zich meer in de avontuurlijke losbollen, die Lowie en Thilly zijn. En dus bijvoorbeeld veel minder in de moeders en taxichauffeurs, die Nancy en Simonne zijn.”

“Voorts begrijpen we dat Tim en Sam het meest geliefde koppel zijn. Die twee passen goed bij elkaar en zijn zelfs na al die jaren nog verliefd. Ik denk dat dat een mooi toekomstbeeld is voor jonge stemmers. Ik ben heel blij dat onze twintigers en dertigers in de cast zo goed aanslaan bij de jonge fans, want zij vormen de basis voor de volgende 25 jaar 'Thuis'.”

(Bron: HLN)

Meer nieuws

Meer nieuws

.