Er werd massaal gestemd, met verrassend resultaat: Dit zijn volgens kijkers de populairste acteur en actrice in ‘Thuis’

De jaarlijkse populariteitspoll onder ‘Thuis’-kijkers geeft een verrassend resultaat: niet de oudere garde zoals Frank, Simonneke of Rosa zijn het populairst, maar wel Lowie (Mathias Vergels) en Thilly (Lauren Müller).

Het kijkersforum ThuisOnline organiseert elk seizoen een poll om te achterhalen wie er bij de ‘Thuis’-kijkers het meest geliefd is. Duizenden soapliefhebbers brachten hun stem uit. De resultaten zijn verrassend.

Net zoals vorig jaar wint Mathias Vergels (Lowie) in de categorie ‘favoriete acteur’. Mathieu Carpentier (Joren) en Pol Goossen (Frank) eindigen als tweede en derde. Mathias is erg blij met deze erkenning. “Dankjewel aan iedereen die op mij gestemd heeft. Zelf vind ik dat ik nog niet tot aan de knieën van de anderen in de top vijf kom. Maar ik ga hiervan genieten!”, reageert hij.

De jonge Lauren Müller is de favoriete actrice van de ‘Thuis’-fans. Nochtans is Laurens personage Thilly is al enkele weken niet meer in de soap te zien. Ze vertrok immers op wereldreis. Lauren gaat in de uitslag Leah Thys (Marianne) en Lynn Van den Broeck (Viv) vooraf.

Diezelfde Lynn won trouwens in de categorie ‘favoriete nieuwkomer’, en Tim en Sam werden verkozen tot ‘droomkoppel’. Vorig jaar wonnen Lowie & Olivia in die categorie, maar die tortelduifjes gingen rond de jaarwisseling uit elkaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.