Zo ontroerend: Nora Gharib toont moment waarop ze ontdekt dat ze zwanger is
Zo ontroerend: Nora Gharib toont moment waarop ze ontdekt dat ze zwanger is
Foto: Photonews

Nora Gharib is zwanger van haar eerste kindje met echtgenoot Anson. Het koppel heeft daarvoor enkele maanden moeten ‘oefenen’. Nora legde de weg naar haar zwangerschap vast in YouTube-video, en ze toont daarin ook het ontroerende moment waarop ze ontdekt dat ze zwanger is. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In ‘Nora’s Pregnancy Diary’ legt actrice en presentatrice Nora Gharib op beeld vast hoe ze beslist te stoppen met alle anticonceptie om zwanger te geraken. In mei 2019 deed ze voor het eerst een zwangerschaps- en ovulatietest. In juni doet ze nog een test, die ook niets oplevert.

De volgende test die op beeld heeft vastgelegd, is die in september. Dan is ze voor de eerste keer overtijd. “Weet je wat raar is, als ik nu zwanger zou zijn? Dit is de eerste maand dat ik niet echt het gevoel heb dat ik zwanger ben”, vertelt Nora.

Terwijl ze op het resultaat van de test wacht, krijgt ze een berichtje van haar echtgenoot Anson. “Ik hou van je”, schrijft hij. “Is dat een teken?”, vraagt Nora zich af. Het lijkt van wel, want wanneer het stickje aangeeft dat ze 2 tot 3 weken ver is, barst Nora uit in tranen van geluk. “Ik ben zwanger! Ik ben helemaal in shock!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.