Fans van ‘Mooi en Meedogenloos’ zijn in paniek: 'Het kan niet waar zijn, dit onheil staat Brooke te wachten'
Fans van ‘Mooi en Meedogenloos’ zijn in paniek: 'Het kan niet waar zijn, dit onheil staat Brooke te wachten'

Trouwe fans van ‘Mooi en Meedogenloos’ zijn in paniek. Ze vrezen dat een geliefd personage de soap zal moeten verlaten. Dat lezen we in Primo deze week.

Volgens Primo vrezen de fans van ‘Mooi en Meedogenloos’ dat Brooke Logan Forrester – gespeeld door Katherine Kelly Lang – de reeks zal moeten verlaten. Dat zou een voor de kijkers een zware klap zijn, aangezien Brooke al sinds de allereerste aflevering in 1987 te zien is.

Kijkers van de populaire soap trekken deze conclusie door een gelekte verhaallijn waarin Brooke uitgeschakeld zou worden. Daarnaast zijn er nog signalen die kunnen wijzen op een vertrek van Brooke. Zo lijkt de actrice zich tegenwoordig te focussen op andere zakelijke bezigheden. Zo opende ze eerder week haar eerste eigen winkel met lederwaren.

De kijkers vrezen in elk geval het ergste. Op de sociale media regent het verontruste commentaren. ‘Volgens de geruchten gaat er iemand dood. Mijn voorspelling is dat het Brooke of Hope zal worden. Er wordt nu al maanden gezegd dat de actrice die Brooke speelt zal vertrekken. Wat als dit haar uitweg wordt?’

Meer nieuws

Meer nieuws

.