Natassia, de vriendin van Wout Bru, openhartig over vervelend probleem: "Het was niet om aan te zien, het heeft mijn leven verpest"

Natassia Van Kerkvoorde (28) is de vriendin van topchef Wout Bru (50). Ze is momenteel te zien in Expeditie Robinson op VIER.

Natassia Van Kerkvoorde kan niet stilzitten. Ze opende recent haar eigen beautysalon waar ze permanente ontharing aanbiedt. Ook is ze gespecialiseerd in microneedling. In TV Familie vertelt Natassia wat dat inhoudt.

“Met die methode gaan we het bovenste laagje van de huid een beetje afschrapen, om de huid vervolgens te stimuleren om zichzelf te herstellen en mooier te worden. Microneedling is ideaal om rimpel te verminderen, pigmentvlekken te verwijderen en littekens van acne te verhelpen. Van dat laatste heb ik de jongste jaren zelf enorm veel last gehad”, aldus Natassia in het weekblad.

“Het zag er vreselijk uit. Het verpestte mijn leven. Het was zelfs zo erg dat ik geen modellenwerk meer kreeg.” Natassia werd er heel onzeker van. “Ik voelde me er ellendig bij. Maar bij mij heeft die microneedling dus heel goed zijn werk gedaan. En nu vind ik het geweldig dat ik andere mensen op dit manier weer een mooie huid kan bezorgen.”

Vreemd genoeg had Natassia tijdens haar tienerjaren nooit last van acne. “Ik had eigenlijk nooit last van puistjes, tot enkele jaren geleden. Het is blijkbaar een puur hormonale kwestie. Ik heb zoveel dingen geprobeerd om die vlekjes en littekens te camoufleren. Maar het resultaat was povertjes. Soms werd het er zelfs nog erger door. Tot ik dus bij microneedling terecht kwam. Nu zie je er bij mij niets meer van.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.