Actrice Kim Van Oncen is er niet over te spreken: “Met zulke mannen kun je niets aanvangen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dertigers-actrice Kim Van Oncen is mama van Jack (4,5) en Stella (vijf maanden). In haar wekelijkse column in het weekblad Story vertelt ze over de ziektekiemen die haar gezin onlangs hebben geteisterd.

‘Intussen zijn we thuis niet ontsnapt aan een leger bacteriën dat ons wil neerhalen, zoals wellicht bij de helft van Vlaanderen. Jack gaf zijn verkoudheid door aan Stella, die op haar beurt geveld werd door een bronchitis, waardoor ook mijn mama – verdorie, mijn oppas als de kids ziek zijn – en mijn lieve wederhelft Niels niet gespaard bleven. Maar wonder boven wonder: deze soldaat is still standing’, schrijft Kim Van Oncen in Story.

‘Hoewel ik een hekel heb aan hokjesdenken: het cliché dat je met zieke mannen niets kunt aanvangen, is nog maar eens bevestigd’, gaat Kim verder. ‘Jack is ziek: slentert in badjas door het huis, hangt in de zetel en is meteen van de kaart. Stella is zieker: ze blijft lachen met haar schattige vuurrode wangetjes. Girlpower! Dat komt straks wel goed in de crèche, een broeihaard voor kinderziektes.’