VTM

Kijkers smeken massaal om terugkeer van dit ooit razend populaire VTM-programma, maar voor hen is er slechts nieuws: “De kans is uiterst klein”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Ex-voetballer Wesley Sonck liet in ‘Groeten uit’ op VTM merken dat hij een terugkeer van ‘Tien om te zien’ wel ziet zitten. En hij is niet de enige. Dat schrijft de Showbizzsite.

'Groeten uit...' keerde dinsdagavond met Wesley Sonck terug naar het jaar 1990, toen hij twaalf jaar was. Ook de muziek uit dat jaar kwam aan bod. Wesley Sonck stak in het programma niet onder stoelen of banken dat hij dol is op Vlaamse muziek. Hij vertelde ooit in een interview dat hij zelf zanger had willen worden. De ex-voetballer ziet een terugkeer van het razend populaire muziekprogramma ‘Tien om te zien’ wel zitten.

De grote liefde voor de Vlaamse muziek was de makers van 'Groeten uit...' niet ontgaan: zij nodigden Willy Sommers én Erik Van Neygen & Sanne uit. Van Wesley mag VTM gerust terug starten met 'Tien om te zien'. Ook Willy Sommers gaf onlangs te kennen dat een comeback van het muziekprogramma één van zijn grote dromen voor 2020 is.

Heel wat mensen sluiten zich bij de droom van Wesley en Willy aan. Op de sociale media laten ze massaal van zich horen. Maar volgens de Showbizzsite zal het bij dromen blijven, want is de kans dat de directie van VTM nog maar overweegt om terug met een muziekprogramma te starten uiterst klein.