Prins Harry is het beu en grijpt in: “Het wordt steeds erger sinds de geboorte van zijn zoon”
Prins Harry is het beu en grijpt in: “Het wordt steeds erger sinds de geboorte van zijn zoon”
Foto: Photonews

Volgens de Britse tabloid The Sun zou prins Harry haarverdikkende behandelingen ondergaan om zijn kaalheid te vertragen. Harry bezocht daarvoor de prestigieuze Philip Kingsley Trichological Clinic in Londen. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Naar verluidt onderging prins Harry de behandelingen om zijn haardos dikker te maken net voor de Megxit, en het resultaat zou nu al zichtbaar zijn. “Harry’s bezoek aan de kliniek veroorzaakte veel opschudding”, vertelde een bron aan The Sun. “Het is één van de beste plekken ter wereld. Je vindt er een hele reeks verschillende behandelplannen, die gebruikt worden door de rijkste, beroemdste en best verbonden mensen.”

Prins Harry spotte vroeger altijd met de kale plek van zijn broer William, maar sinds hij zelf kaal begint te worden is het lachen hem duidelijk vergaan. Experts merkten eerder al op dat Harry in sneltempo kalend werd na zijn huwelijk met Meghan en de geboorte van zijn zoon, Archie.

“Het vaderschap is zeker niet vriendelijk geweest voor Prins Harry’s haar”, vertelde Dr. Asim Shahmalak van Manchester’s Crown Clinic vorig jaar. “Stress is een factor in haaruitval, dus de strijd om zijn koninklijke plichten te combineren met het huwelijk en voor het eerst vader te worden, kan een reden zijn waarom zijn haar merkbaar dunner wordt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.