Leontine wilde dertien jaar geleden al scheiden: “Ze zag Marco met eigen ogen vreemdgaan met secretaresse”
Leontine wilde dertien jaar geleden al scheiden: “Ze zag Marco met eigen ogen vreemdgaan met secretaresse”
Foto: Photonews

Leontine heeft een punt gezet achter haar huwelijk met Marco Borsato. De affaire van Marco met pianiste Iris Hond zou voor Leontine de grootste reden zijn geweest. Maar nu blijkt dat Leontine haar echtgenoot dertien jaar geleden al betrapte op bedrog. Dat schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

Het Nederlandse weekblad Privé kwam maandag met een nieuw, straf verhaal over het turbulente huwelijk van Marco en Leontine Borsato. Het blad sprak met enkele goed ingelichte bronnen en vertelt een wel heel gênant incident, dat dertien jaar geleden plaatsvond. Dat meldt De Telegraaf.

Tijdens een vakantie met vriendinnen zag Leontine met eigen ogen hoe Marco haar bedroog met de secretaresse. Toen zij op een avond de meiden wat vakantiefoto’s en gezinskiekjes wilde laten zien, sloeg de sfeer in de Spaanse hotelkamer in één klap om. Tot haar eigen schrik en afschuw zag Leontine, en samen met haar al haar vriendinnen, dat de zanger er een tweede agenda op na hield.

Op het tv-scherm zag ze op een usb-stickje één voor één beelden voorbijkomen met daarop haar echtgenoot, innig zoenend in een skilift met een voor Leontine allesbehalve onbekende vrouw. De beelden werden gemaakt toen de zanger op wintersportvakantie was met personeel van zijn artiestenbureau The Entertainment Group op wintersportvakantie in Oostenrijk. Leontine bleef thuis bij de kinderen. In het gezelschap verkeerde toen wel de secretaresse, met wie Marco inmiddels een warme band had opgebouwd.

Leontine was ziedend en wilde, volgens een zeer ingelichte bron, op dat moment niets liever dan scheiden. Ze pakte haar telefoon en belde met Marco om hem met de beelden te confronteren. De zanger ontkende dat er iets was, waarop Leontine zou hebben geroepen: “Maar ik zie het hier toch?!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.