Kobe Ilsen slaakt zucht van opluchting nu iedereen weet wie zijn nieuwe vriendin in: “Dit kan nu eindelijk ophouden”
Kobe Ilsen slaakt zucht van opluchting nu iedereen weet wie zijn nieuwe vriendin in: “Dit kan nu eindelijk ophouden”
Foto: Photonews

In januari verklapte Kobe Ilsen dat hij een nieuwe vriendin heeft. Nu weten we ook wie dat is. Het is Sarah Vermassen, die we kennen uit ‘Boer zkt. Vrouw’, die het hart van Kobe sneller doet slaan. Dat schrijft Dag Allemaal.

Dat één van de meest begeerde vrijgezellen van Vlaanderen niet langer single is, raakte begin januari bekend. Welke schone Kobes hart had veroverd, daarover hield hij de lippen echter stijf op elkaar. Maar aan de vooravond van Valentijn mag iedereen weten wie Kobes nieuwe vriendin is: Sara Vermassen.

Sarah werkt als producer bij Noxville, het productiehuis dat voor Eén ‘Raymond 70’ en voor Canvas ‘Paradise City’ maakt. Het was dan ook een kwestie van tijd voor zij en Kobe elkaar ooit achter de schermen zouden tegenkomen. Maar bovenal is Sarah geen onbekend gezicht. We kennen haar als één van de uitverkorenen van boer Stephan in het voorbije seizoen van ‘Boer zkt. Vrouw’.

Kobe Ilsen ging al jaren door het leven als notoir vrijgezel, en hield zelf altijd een waas van mysterie in stand omtrent zijn liefdesleven. Sommigen dichtten hem dan ook een lange stoet knappe dames in zijn bed toe. Met de bevallige Sara aan zijn zijde kan het jarenlange speculeren ophouden, meent Dag Allemaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.