Confronterende boodschap van Will Tura is hard aangekomen bij Willy Sommers: “Helemaal kapot van”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers moest onlangs met spoed een hartingreep ondergaan. Daags na zijn operatie kreeg hij een confronterende boodschap van Will Tura. Die is volgens Willy’s vrouw Cindy enorm hard aangekomen. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

Willy Sommers en zijn vrouw Cindy zullen vrijdag Valentijn aan zich voorbij laten gaan. “Cliché of niet, maar voor ons is het elke dag Valentijn, echt waar. Elke dag zeggen we: ‘Ik zie u graag’, of we leggen een lief briefje onder elkaars kussen... Mensen die hier binnenkomen zeggen dikwijls: ‘Het is zo gezellig bij jullie, hier hangt precies iets.’ Welja, er hangt hier heel veel liefde”, vertelt Cindy in Dag Allemaal.

“Ik geniet er wel enorm van om ’s avonds in de zetel in Willy’s armen in slaap te vallen. Het schoonste moment van de dag voor mij, en dat ga ik nu nog meer koesteren. Want het maalt nog door mijn hoofd: wat als hij er niet meer was geweest?”

“Willy is sinds de operatie emotioneler geworden, ook tegenover de kinderen”, zegt Cindy. “Ons Annemieke, en Luna en Luka zijn er ook met de schrik van afgekomen. Willy’s kinderen zien hem zo ontzettend graag... Dat heb ik nu ook weer gemerkt. Ook bij collega’s. Will Tura belde de dag na de operatie. Toen hij tegen Willy zei dat hij goed voor zichzelf moest zorgen, zag ik dat hij het moeilijk kreeg.”