Vreselijker kan haast niet voor Leontine: “Op die manier heeft ze Marco Borsato betrapt"
PMN
Vreselijker kan haast niet voor Leontine: “Op die manier heeft ze Marco Borsato betrapt"
Foto: Photonews

De scheiding van het jaar in Nederland is nu al die van Leontine en Marco Borsato. Het weekblad Privé is deze week zelfs een dag vroeger uitgekomen omdat het belangrijk nieuws heeft over de scheiding.

“We hebben eens een balans gemaakt van hun huwelijk”, legt  Evert Santegoeds uit bij de Telegraaf. Evert is hoofdredacteur van Privé. “Het woord ‘bedrog’ valt toch regelmatig als we over het huwelijk van Leontine en Marco Borsato praten. Het knetterde regelmatig tussen hen. Dit jaar knetterde het een keer te veel.”

“Marco is nu bij zijn moeder gaan wonen. Hij is daar in vertrouwde omgeving en heeft ook een goede band met zijn moeder. Marco leeft daar ook afgeschermd.”

“Leontine heeft zich op haar beurt erg opgesloten en is al een tijd niet meer te zien. Ze sluit zich op in de villa die voor de helft op haar naam staan. Het was zij ook die wilde scheiden. Leontine was in Barcelona op vakantie met wat vriendinnen. Ze laat foto’s zien van hun laatste reis met de kinderen. Daar zaten toen ook foto’s tussen van Marco met Iris Hond."

Meer nieuws

Meer nieuws

.