Xandee moet heel moeilijke beslissing nemen: “Anders loop ik zelf gevaar”
PMN
Xandee moet heel moeilijke beslissing nemen: “Anders loop ik zelf gevaar”
Foto: Photonews

Het gaat stilaan maar zeker weer de goede kant uit met zangeres Xandee. Binnenkort duikt ze zelfs weer de studio in.

“Sinds mijn hartoperatie is mijn stem veranderd, maar naar het schijnt klink ik nu nog beter. De bedoeling is om weer meer op te treden, en binnenkort duik ik de studio in”, legt Xandee uit in TV-Story. 

“Maar verwacht je niet aan een genre als Touch of Joy. Het nachtleven dat daarbij hoort, zou ik ook niet meer aankunnen. Door al mijn lichamelijke problemen ben ik heel snel moe.”

Xandee moet ook haar gezondheid nog altijd goed in de gaten houden. Een van mijn hartkleppen is vervangen door een metalen exemplaar, maar ik heb nog een andere lekkende hartklep die goed in het oog gehouden wordt.” 

Geen baby meer
“Verder zal ik moeten leren leven met mijn dropvoet (ten gevolge van complicaties na haar hartoperatie, red.), want er is geen beterschap in zicht. Daar heb ik het moeilijk mee: vroeger was ik hyperactief, nu kan ik amper wandelen, geen hoge hakken meer dragen, niet meer trampolinespringen met mijn dochters…”

Xandee besloot om geen extra kind meer te nemen. “Ik had graag nog een kindje gehad, ja. Maar door mijn gezondheid zou ik zelf gevaar lopen, ik neem immers bloedverdunners. Ach, ik ben gelukkig met mijn twee dochters. Én plusdochter!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.