VTM grijpt fors in bij nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’: “Willen niet meer dat de kandidaten dat doen”
PMN
VTM grijpt fors in bij nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’: “Willen niet meer dat de kandidaten dat doen”
Foto: Medialaan

Zondag is het zover. Dan start het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Voor het eerst dus op een zondagavond.

Er zijn dit seizoen heel wat nieuwigheden in ‘Blind Getrouwd’. De koppels krijgen meer tijd om elkaar te leren kennen tijdens hun huwelijksreis. “Klopt. We geven hen al meteen enkele opdrachten mee om het ijs te breken”, legt psychologe Sarah Hertens uit in Dag Allemaal. 

Sarah werkt al vier jaar mee achter de schermen van ‘Blind Getrouwd’ en zal dit seizoen meer op de voorgrond treden. “En de bestemmingen zouden ook moeten helpen, die zijn aangepast aan hun persoonlijkheid. De ene wil een rustige strandvakantie, voor de andere mag het wat avontuurlijker zijn.” 

“Ook aan het tijdstip van vertrek hebben we gesleuteld. De koppels vertrekken niet meer direct na hun bruiloft op reis. Nee, we willen hen wat meer rust gunnen. Zo mogen ze eerst twee dagen bekomen in een Vlaamse B&B, voor we hen op reis sturen. Dat vergroot de kans om sneller een eerste klik te krijgen.”

Alle deelnemers zullen elkaar ook al ontmoeten tijdens een groepsdag tijdens de opnames. “Dat gebeurde nooit eerder. En die dag zullen we opnieuw enkele opdrachten geven om samen uit te voeren, ja. Ook dat moet helpen om een klik te krijgen. We hopen de wederzijdse gevoelens sneller aan te wakkeren, zodat ze minder geneigd zijn om alles van de rationele kant te bekijken, zoals vorige jaren weleens gebeurde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.