Finalisten van ‘Kamp Waes’ hebben besluit genomen: “Zo kunnen we makkelijk geld verdienen”
PMN
Finalisten van ‘Kamp Waes’ hebben besluit genomen: “Zo kunnen we makkelijk geld verdienen”
Foto: Eén

De finalisten van ‘Kamp Waes’ hebben groot nieuws te melden. Ze hebben een manier gevonden om makkelijk geld te verdienen.

De finalisten van ‘Kamp Waes’ zijn nu ook in te huren voor actes de présence in discotheken. Daar hebben ze zelfs een boekingsagent voor onder de arm genomen.

“Zolang de merknaam ‘Kamp Waes’ niet gebruikt wordt, is er voor ons geen vuiltje aan de lucht’, zegt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem aan Dag Allemaal. “We vinden het zelfs fijn dat de ina­ listen tijd maken om de vele fans te ontmoeten. Dat ze daar­ bij een boekingsagent inschake­len, is ook niet ongewoon.”

En de reservaties lopen vlotjes binnen. “Kijk, ik ben nog student”, legt finalist Zeger uit. “Ik heb dus geen inkomsten. Een extra zakcentje is altijd meegenomen. En ik drink al eens graag een pintje, da’s ook meteen uitgespaard. (lacht)” 

“En dat draait vrij goed, ja, we zijn al enkele weekends op rij geboekt. Makkelijk geld is dat. Even tijd maken voor de fans, voor foto’s. Niemand van ons ziet daar graten in. Wij hebben trouwens geen contract met die agent, hoor. Hij laat ons gewoon weten waar en wanneer we welkom zijn, meer niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.