Dieter Coppens over Down The Road: “Wie dat niet kan aanvaarden, heeft bij ons niets te zoeken”
PMN
Dieter Coppens over Down The Road: “Wie dat niet kan aanvaarden, heeft bij ons niets te zoeken”
Foto: Photonews

Dieter Coppens is alweer begonnen aan het derde seizoen van ‘Down The Road’. Hij trekt met zijn bende naar Marokko als eindbestemming.

Net als in de twee vorige seizoenen wordt Dieter Coppens door de jongeren weer op handen gedragen. “Ik kan daar steeds beter mee om, maar toch...”, zegt hij in TeVe-Blad. 

“Zeker de meisjes moeten in het begin wat afgeremd worden. Die zien mij als ‘Dieter van de tv’. Er is een soort van verafgoding. Maar ik heb hen meteen duidelijk gemaakt: ‘Ik ben gewoon jullie reisleider. Klaar’.”

De kijkcijfers van het nieuwe seizoen ‘Down The Road’ zijn uitstekend. “Awel, ik denk dat ik mensen erg graag zie, ik sta heel open voor alles wat ik niet ken en ik heb veel geduld.” 

“En vooral: ik ben nogal lichamelijk, een knuffelaar. Mijn reisgezellen komen heel dicht. Als je dat niet kan verdragen, word je direct afgekeurd. (lacht) In de eerste reeks heb ik weinig alleen geslapen. Ze wisten mij toen heel makkelijk te bespelen. Ze hadden zogezegd schrik ’s nachts in het donker. Ik trapte daar allemaal in."

Meer nieuws

Meer nieuws

.