Het wordt heel ongemakkelijk in Familie: “Daar gaat Liesbeth nu wonen”
PMN
Het wordt heel ongemakkelijk in Familie: “Daar gaat Liesbeth nu wonen”
Foto: Medialaan

Het gaat niet langer meer duren voor we Hilde De Baerdemaeker (die de rol van Liesbeth speelt) weer zien opduiken. En zij is trouwens niet de enige.

Het gaat niet lang meer duren voor we Hilde De Baerdemaeker (die de rol van Liesbeth speelt) weer zien opduiken. En zij is trouwens niet de enige.

Hilde De Baerdemaeker keert terug in Familie. In 2016 vertrok haar personage Liesbeth met haar nieuwe lief naar Nederland. Ze liet Benny in de steek voor een ander.

En nu keert diezelfde Liesbeth terug. "Bij mijn afscheid uit 'Familie' had ik gezegd: als je een goed verhaal hebt, bel je me maar. En dat gebeurde ook", zegt Hilde in Het Laatste Nieuws. "Mijn personage komt weer bij haar vader wonen, maar daar loopt ze natuurlijk haar ex tegen het lijf. En zijn nieuwe vriendin Robyn."

En er maken ook nog twee nieuwkomers hun opwachting. Jeroen Van Dyck maakt zijn intrede, net als Karen Damen. Van Karen is al geweten dat ze verpleegster Vanessa zal zijn. Ze werkt in het rusthuis waar Anna, Albert en Alfons verblijven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.