Er moet Leen Dendievel iets van het hart over haar man Udo: “Het is verschrikkelijk”
Er moet Leen Dendievel iets van het hart over haar man Udo: “Het is verschrikkelijk”
Foto: Photonews

In Het Nieuwsblad Magazine vertelt Leen Dendievel over de liefde voor haar man Udo. Ze zijn al zes jaar samen.

“De liefde heeft me kwetsbaar gemaakt. Ik zal misschien altijd wel kwetsbaar geweest zijn, maar sinds ik Udo heb leren kennen, liggen mijn ingewanden nog net iets meer open. Ik ben sneller emotioneel. Sneller geraakt. Aan de andere kant heeft de liefde me ook sterker gemaakt, want je staat met twee. Us against the world”, vertelt actrice Leen Dendievel in Het Nieuwsblad.

“Het zit soms ook in domme, praktische dingen. Toen ik alleen was, moest ik me soms opladen om pakweg een gemeenteformulier in te vullen. Dat kan dan best wegen. Nu kun je dat delen. Er valt ergens een ballast van je af. Soms vind ik het verschrikkelijk dat ik Udo zo graag zie, omdat ik weet dat ik hem ooit zal moeten loslaten. Als hij sterft of als ik sterf, is het voorbij.”

“Ik hoop dat ik niet eerder sterf dan hij, want dan doe ik hem verlies en pijn aan. Ik zou liever het verlies van hem dragen. Maar eerlijk gezegd, als hij dan gestorven is, moeten ze me niet te lang meer hier houden. Dan mag het ook rap gedaan zijn. Tenzij we nog jong zijn, dan moeten we er nog iets van maken, dat zijn we aan elkaar verschuldigd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.