Het loopt helemaal mis voor Julie Van den Steen tijdens generale repetitie voor 'Beat VTM': Dit is er gebeurd
Het loopt helemaal mis voor Julie Van den Steen tijdens generale repetitie voor 'Beat VTM': Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Julie Van den Steen (27) gaat vanavond in 'Beat VTM' apneuduiken in open zee. De presentatrice heeft naar eigen zeggen doodsangsten uitgestaan. Dat vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Vanavond is het in Beat VTM aan Julie Van den Steen. Zij gaat apneuduiken: duiken zonder zuurstofflessen. "Het was echt een heel intens traject", vertelt Julie in Het Laatste Nieuws. "Je leven staat even helemaal in het teken van die duik, overdag maar ook 's nachts. Ik had er nachtmerries over. Happend naar adem werd ik wakker, omdat ik dacht dat ik geen lucht meer kreeg."

Tijdens de generale repetitie in open water, voor de kust van Tenerife, liep het even helemaal mis. "Nadat ik me achterwaarts uit het reddingsbootje had laten vallen, kreeg ik een paniekaanval", vertelt Julie. "De zee was wild, ik zag alleen maar blauw en besefte opeens dat ik bang was van de diepte, van alles wat onder water zit en van vieze beesten die plots naar boven kunnen schieten. Het werd me allemaal te veel en ik kon niet anders dan beginnen te huilen. Het was erger dan eender welk examen dat ik ooit in mijn leven heb gedaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.