Deze week in Familie: Véronique en Lars raken het niet eens over de baby, Niko heeft plannen
PMN
Deze week in Familie: Véronique en Lars raken het niet eens over de baby, Niko heeft plannen
Foto: VTM

Wat gaan Lars en Véronique met hun baby doen? Het meisje heeft syndroom van Edwards en maar weinig overlevingskansen.

MAANDAG 10 FEBRUARI
Véronique en Lars raken het niet eens over de beslissing die ze moeten nemen. Peter vertelt Mathias wat er met Iris gebeurd is. Zjef geeft op zijn beurt Iris goede raad. Jonas vertelt Benny dat hij Amélie op haar plaats heeft gezet. Cédric dreigt ermee te stoppen met zijn studies. Patrick krijgt een verrassend telefoontje.

DINSDAG 11 FEBRUARI
Patrick moet halsoverkop naar Nederland vertrekken. Jonas helpt Stefanie een handje helpen in het fietsatelier, maar dat is niet naar de zin van Guido. Niko doet zonder medeweten van Mieke een grote aankoop. Benny maakt zich zorgen over Alfons, die alsmaar lustelozer lijkt te worden.

WOENSDAG 12 FEBRUARI
Cédric probeert Véronique te overtuigen om het voorstel van Lars te aanvaarden. Niko begint vol goede moed aan zijn plannen, maar hij twijfelt al snel. Anna en Albert komen Alfons halen om bingo te spelen. Cédric weigert nog steeds om naar de les te gaan, maar Peter laat zich niet onder druk zetten.

DONDERDAG 13 FEBRUARI
Jonas eist zijn geld terug van Amélie. Mathias geeft Peter de raad om niet bij de pakken te blijven zitten en initiatief te nemen. Niko vertoont uitstelgedrag en kan op begrip rekenen van Niko. Patrick heeft groot nieuws voor Jenny. Bennu reageert echter minder enthousiast. Guido kan zijn jaloezie niet langer verbergen.

VRIJDAG 14 FEBRUARI
Niko vindt nieuwe energie voor zijn project. Vince komt onverwacht bij Robyn aankloppen. Jonas eist dat Brigitte de politie en een slotenmaker inschakelt om de deur van Amèlies loft open te breken. Zjef nodigt Iris uit om Valentijnsdag bij hem en Rudi door te brengen. Lars en Véronique hebben het moeilijk. Benny kijkt er tegenop om naar huis te gaan en daar zo zijn redenen voor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.