Volgende week in ‘Thuis’: Jacques spreekt af met mysterieuze vrouw, Simonne heeft duidelijk boodschap voor Frank
PMN
Volgende week in ‘Thuis’: Jacques spreekt af met mysterieuze vrouw, Simonne heeft duidelijk boodschap voor Frank
Foto: VRT/Thuis

Volgende week start er weer een nieuwe week van Thuis. Het belooft weer een boeiende week te worden.

MAANDAG 10 FEBRUARI
Nancy trekt te snel conclusies. Tania vindt dat Boowie moet uitbreiden, maar zullen Bob en Lowie even enthousiast zijn? Angèle komt met een fantastisch idee op de proppen. Frank is de babysit van dienst.

DINSDAG 11 FEBRUARI
Angèle doet Eddy een groot plezier. Nancy krijgt geen antwoorden op haar vragen en wordt ongeduldig. Peter vindt bij Kobe een mogelijkheid om over zijn gevoelens te praten. Tania houdt vast aan haar ideeën. Stan gaat solliciteren. Jacques spreekt af met een mysterieuze vrouw.

WOENSDAG 12 FEBRUARI
Nancy voelt er van alles achter haar rug speelt. Lowie zet een stapje in de wereld met fijn gezelschap. Dries doet Marianne een groot plezier. Tania wordt uitgenodigd op een vergadering met Bob en Lowie.

DONDERDAG 13 FEBRUARI
Dries maakt een opmerking over het gedrag van Lowie. Jacques doet Paulien een professioneel voorstel. Viv vraagt hulp aan Joren. Marianne en Tom hebben opnieuw discussie. Simonne laat Frank verstaan dat ze nog niet is afgeschreven.

VRIJDAG 14 FEBRUARI
Er wordt een vergadering gehouden in de Withoeve. Zal Stan zijn eerste werkshift tot een goed einde brengen? Het idee van Angèle is een schot in de roos. Simonne besluit haar dochter een hart onder de riem te steken. Emma trekt de aandacht van Lowie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.