Gers Pardoel duidelijk over The Voice Kids: “Daar stopt het wel voor mij”
PMN
Gers Pardoel duidelijk over The Voice Kids: “Daar stopt het wel voor mij”
Foto: Medialaan

Gers Pardoel is ook dit seizoen weer één van de coaches in ‘The Voice Kids’. Hij hoopt dit seizoen weer de overwinnaar in zijn rangen te hebben.

Vorig jaar won Gers Pardoel met de de 14-jarige Jade. “Het niveau van de kandidaten ligt nog hoger dan de vorige keer. Ik sta er toch telkens weer van te kijken wat die jonge gasten kunnen”, licht de Nederlandse hiphopper toe in Het Nieuwsblad.

“Er mag gerust een foutje in zitten, zelfs een valse noot maakt niet uit. Dat is nu net wat ik als coach naderhand kan bijschaven. Het belangrijkste voor mij is dat iemands stem of de performance eruit springt. Dat ik tijdens zo'n auditie iets hoor waarvan ik denk: waw, dat heeft karakter!”

Gers hield na de overwinning van Jade vooral via Instagram met haar contact. Voor hem stopt het na het programma. “Het is niet de bedoeling dat je als coach je kandidaten na het programma nog persoonlijk gaat volgen. Als coach stoom je je team zo goed mogelijk klaar voor de finale. Daarna houdt het programma natuurlijk op. Als coach komt het er vooral op aan die jonge mensen op hun gemak te stellen en hen plezier te laten beleven aan hun optreden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.