Hartoperatie heeft grote gevolgen voor Willy Sommers zijn carrière: “Hij gaat dat moeten doen op zijn leeftijd”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers werd vorige week met spoed aan zijn hart geopereerd. Had men nog langer gewacht, had hij allicht een hartinfarct gekregen tijdens één van zijn vele optredens.

Iedereen is heel hard geschrokken van wat er gebeurd is met Willy Sommers. Niet alleen zijn vrouw Cindy maakt zich zorgen, ook bekend Vlaanderen maakt zich zorgen om de 67-jarige zanger.

Zij hopen  in TV- Familie dat Willy zijn lesje nu wel geleerd heeft. “Hij is echt één van de hardste werkers van de Vlaamse showbizz”, klinkt het. “Maar we willen hem niet kwijt. Misschien moet hij nu echt rekening leren houden met zijn leeftijd.” 

“En met de waarschuwingen van zijn hart. Meer rust nemen dus, Willy, en leren om vaker ‘nee’ te zeggen. Want dat kan hij ook zo moeilijk. Elke organisator die hem belt, krijgt Willy op het podium. Maar misschien duurt Willy’s carrière wel nog langer als hij besluit om net iets minder op te treden..”

En dat denken ook zijn fans. “Veel beterschap, Willy. Spoedig herstel. Maar alsjeblieft: neem toch je tijd om weer sterker te worden en doe het kalmer aan. Geen risico’s meer!”