Tomorrowland heeft zeer verrassend nieuws over Kat Kerkhofs: “Omhooggevallen BV”
PMN

Vorig jaar zorgde Kat Kerkhofs voor een grote verrassing door op Tomorrowland een dj-set te geven met haar man Dries Mertens. En ook dit jaar staat Kat op de affiche van het festival.

Toen de line-up bekend werd gemaakt was het verrassend dat de naam van Kat Kerkhofs op de affiche stond. En het wordt nog straffer want Tomorrowland laat weten dat Kat gratis zal optreden.

Ze komt in het eerste weekend dj’en in The Rave. Dat zal zijn op zondag 19 juli. “Het merendeel van de acts betalen we, het is dus niet de gangbare manier”, zegt Debby Wilmsen, woordvoerster van Tomorrowland in Het Nieuwsblad. 

“Voor onze eigen podia en mainstage betalen we altijd. Maar kleinere podia, die door anderen worden uitgebaat, zoals de Rave Cave door Winterclubbing, krijgen een budget waarmee ze hun programma kunnen invullen.” 

“Toen we Kat vroegen, heeft zij zelf aangegeven dat ze dit optreden graag wil doen. Ze is een fan van het festival en doet het gratis. Artiesten vinden het goed op hun cv staan of zien het als netwerkmoment.”

Maar niet alle festivalgangers zijn zo blij met de komst van Kat Kerkhofs. “Dat festival zou garant moeten staan voor kwaliteit en wat krijg je nu? Een omhooggevallen bv."

Meer nieuws

Meer nieuws

.