Model Lize Feryn betrapt dief op heterdaad, maar dan gaat het mis voor haar
PMN
Model Lize Feryn betrapt dief op heterdaad, maar dan gaat het mis voor haar
Foto: Instagram

Lize Feryn heeft gisteren een dief betrapt die haar step wilde stelen. Maar tijdens de achtervolging ging het mis voor haar.

Het gebeurde allemaal gisteren op de Antwerpse Meir. “Ik zag een vent aan mijn nieuwe step prutsen”, legt Lize Feryn uit. “Tot mijn grote verbazing had hij hem ook losgekregen.”

Lize zette de achtervolging in. “Ik zette op De Meir mijn keelgat open: ‘Vuile dief! Pak hem! Hij is een dief”. Maar tijdens haar achtervolging kwam Lize ten val.

Een man had haar hulpkreet gehoord en ging de dief achterna. Die slaagde er in om de dief van de step te trekken en hem tegen de grond te halen. Al ging de dief daarna lopen. Het gaat om een vijftiger met een grijze jas.

Lize doet trouwens nog een akelige ontdekking. “Ineens stelde ik me voor dat hij het was die me de voorbije maanden had gestalkt. Er zijn in 2019 heel wat spullen van mij gestolen en er was ook een inbraak in ons huis.”

“Het was hij die telkens geniepig in zijn vuistje lachte op het moment hij er met mijn spullen vandoor kon gaan. Ik was in ieder geval doodcontent dat ik mijn step nog mee naar huis kon nemen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.