Wendy Van Wanten openhartig: "De reden waarom Frans en ik uit elkaar zijn gegaan"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten voelt zich weer helemaal in orde. De zangeres kreeg af te rekenen met een burn-out.

Drie maanden lang nam Wendy Van Wanten rust. “Ik ben in die periode ook beginnen breien”, vertelt ze in TV-Story. “Ik doe dat voor mijn innerlijke rust.”

“Frans mag voor zijn valentijn een zelfgebreide sjaal verwachten! Hij heeft me trouwens heel goed verzorgd. En ook van mijn oudere zus Annie kreeg ik veel steun.” 

"Er was een groot misverstand tussen mij en Frans"
Wendy Van Wanten

Het is mede dankzij hen dat ik er sinds afgelopen maandag weer in kan vliegen, met concerten in de Kaasboerin in Postel. Ergens kon ik zo’n lege agenda wel gewoon worden, maar dat is financieel geen optie. De rekeningen blijven binnenstromen, hé.”

Eind 2018 ging Wendy en Frans even uit elkaar. “We kwamen tot het besef dat we elkaar graag zien en niet zonder elkaar kunnen. Zelfs tijdens die pauze hebben we elkaar nooit echt gelost, we bleven hartjes naar elkaar sturen. Door onze dochter bleven we ook met elkaar verbonden.” 

“Er was gewoon een groot misverstand tussen ons en misschien speelde mijn menopauze ook wel een rol. In juni zijn we veertien jaar samen, het is normaal dat dat gepaard gaat met ups en downs. We hebben al veel stormen doorstaan, maar blijven overeind. We zijn graag bij elkaar, ook letterlijk. Ik vind het heel belangrijk om me geborgen en veilig te voelen."