Isabelle A heeft vreselijk bericht gekregen: ‘Gevaarlijke situatie’
PMN
Isabelle A heeft vreselijk bericht gekregen: ‘Gevaarlijke situatie’
Foto: Photonews

Er is vandaag bizar nieuws over Isabelle A. Het slaat bij de zangeres in als een bom.

Er is ene Lucien D. die beweert dat hij de verborgen vader is van Isabelle A. “Bericht aan Isabelle Adam”, schrijft de man op de Facebook van Isabelle. “Ik wil je zo graag nog eens ontmoeten’, klinkt het. ‘Maar ik ben bang om opnieuw door jou te worden afgeserveerd. Je weet al sinds 1991, 1992 wat mijn adres is. Nooit schreef je me een brief, nooit kreeg ik een berichtje.” 

“Ja, we hebben elkaar een paar keer ontmoet bij je Nederlandse oma (de moeder van Lucien, nvdr), maar daar bleef het bij. Ik moest je doen en laten volgen via de media. Weet je hoeveel pijn dat doet? Je hebt toch zélf een kind. Hoe zou jij je voelen als je Storm (Isabelles zoon van 7, nvdr) niet mag zien? Denk daar eens aan! Maar ik weet dat je alleen aan jezelf denkt en enkel aan zelfverheerlijking doet!”

"Als die man morgen voor mijn deur staat, bel ik meteen de politie!"
Isabelle A

Isabelle A. komt volledig uit de lucht vallen. De man blijkt geen onbekende te zijn. Hij bestookt ook een Nederlandse actrice kilmaatactiviste. Ook in de berichten beweert hij haar vader te zijn. De man is allicht geestesziek.

Maar dat maakt de man ook heel gevaarlijk. “Als die kerel morgen aan mijn deur staat, bel ik direct de politie”, laat Isabelle via haar manager weten aan Dag Allemaal. “Ik heb enkele van zijn berichten nog maar pas voor het eerst echt gelezen. Daarvoor negeerde ik die.” Als bekend iemand krijg je nu eenmaal af en toe rare berichten op Facebook.” 

“Ik ben daar liever voorzichtig mee. Het is duidelijk dat die man een fantast is. Geestesziek. Natuurlijk is hij mijn vader niet, ik heb nooit met hem aan de keukentafel gezeten, zoals hij beweert. Ik heb nog nooit van die mens gehoord. Ik heb ook geen Nederlandse halfzussen, dat is allemaal complete onzin. Ik heb hem nu wel geblokkeerd, en verder wil ik daar niet in gaan. Mocht ik reageren op zijn berichten, zou ik hem enkel aanmoedigen. Dat wil ik niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.