Tom Waes valt van zijn stoel na straffe uitspraken van David: “Compleet verrast"
PMN
Tom Waes valt van zijn stoel na straffe uitspraken van David: “Compleet verrast"
Foto: VRT

Zondag krijgen we onder meer te zien hoe de Special Forces de proeven van de kandidaten hebben voorbereid. En we krijgen ook een blik achter de schermen van ‘Kamp Waes’.

Gedurende de hele week dat de kandidaten zware proeven moesten ondergaan, leefde Tom Waes heel erg met ze mee. “Ik leefde heel hard mee met de kandidaten, maar écht schuldig heb ik mij nooit gevoeld. Het was geen typisch tv-spelletje, dat wist elk van hen op voorhand. Plus: ze hadden de vrijheid om er op elk moment mee te stoppen”, legt Tom uit in Dag Allemaal.

Hij is over de proeven ook nooit met Fly gaan praten. “Hij is onvermurwbaar, hem iets uit het hoofd praten is quasi onmogelijk. Maar dat siert hem, vind ik. Zijn uitgesproken persoonlijkheid heeft er mee voor gezorgd dat we zo’n sterk programma hebben kunnen maken.”

"Ik viel compleet uit de lucht van de uitspraken van David, echt waar"
Tom Waes

David zei onlangs dat hij in de nacht van de dropping bijna in een moeras verdronken was. “Ik viel compleet uit de lucht toen ik dat las, echt waar! Hij zou dat aan Fly hebben gezegd, maar die heeft dat niet aan mij doorverteld.” 

“Tijdens die nachtdropping werden de kandidaten, in tegenstelling tot bij andere missies, niet op de voet gevolgd door onze camera’s. Ze werden opgejaagd en moesten uit het vizier van de militairen blijven. Dat lukt natuurlijk niet met een cameraploeg erbij. Gelukkig heeft David zich op eigen houtje kunnen redden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.