Jani Kazaltzis wil het nooit meer doen op tv: “Echt niets voor mij”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis heeft net een rustperiode achter de rug. Maar hij is weer helemaal terug want hij gaat mee commentaar geven bij de uitreiking van de Oscars.

“Ik kijk sowieso elk jaar”, verklaart Jani Kazaltzis in TV-Story. “Voor iedereen die geïnteresseerd is in kledij, is dit evenement smullen. Wie heeft wat aan?” 

“Het is eigenlijk gewoon een modeshow op de rode loper. Voor ontwerpers zijn de Oscars pas echt een big thing. Voor hen is het zaak om grote sterren te strikken die hun kledij willen dragen, want heel de wereld zit te kijken.”

"Voor die iedereen die geïnteresseerd is in kledij, is de Oscars echt smullen"
Jani Kazaltzis

Er is één ding dat Jani nooit meer wil doen op tv en dat is acteren. “Ik heb het al een paar keer gedaan, maar het is echt niets voor mij. Ik heb veel te weinig geduld, dus ik hou het wijselijk bij presenteren. 
“Binnenkort ben ik te zien in ‘Over de Oceaan’ op VIER en zit ik met SBS samen om de plannen voor 2021 te bespreken en te bekijken hoe we het nieuwe seizoen van Zo man, zo vrouw gaan aanpakken.” 

“Het belooft weer druk te worden, maar ik heb net een iets kalmere periode achter de rug. Pas op, die was ontzettend welkom. Vier maanden aan een stuk heb ik elke dag gewerkt, ook tijdens de weekends. Mijn batterijen moesten dringend opgeladen worden.”