Fly uit ‘Kamp Waes’ neemt drastisch besluit nu laatste aflevering is uitgezonden: “Ik heb er moeite mee”
PMN
Fly uit ‘Kamp Waes’ neemt drastisch besluit nu laatste aflevering is uitgezonden: “Ik heb er moeite mee”
Foto: YouTube

Elke zondag smulden tot 2 miljoen Vlamingen van de avonturen in ‘Kamp Waes’. Het programma lijkt nu al het meest bekeken programma van dit jaar te worden.

Vijftien kandidaten waagden hun kans bij de Special Forces. Uiteindelijk bleek het om loodzware proeven te gaan. Drilinstructeur Fly geloofde aanvankelijk niet in het opzet. “Ik dacht dat na drie dagen iedereen al naar huis zou zijn”, zei hij. “Maar de kandidaten hebben mij mijn ongelijk bewezen.”

Nu de laatste aflevering is uitgezonden (al volgt er zondag nog wel een compilatieaflevering) heeft de 51-jarige Fly een drastisch besluit genomen. Hij verdwijnt weer in de anonimiteit.

“Ik ben heel blij met die kijkcijfers”, zegt de elitesoldaat in Het Laatste Nieuws. “Maar ik heb moeite met de personencultus die daarmee samenvalt.”

“Oorspronkelijk wilde ik zelfs niet meedoen. Ik zou alleen maar de planning en organisatie doen, maar het productiehuis heeft me dikwijls gevraagd - gesmeekt zelfs - om mee te doen. Ze dachten dat mijn kop op tv tot het succes zou bijdragen, maar dat betwijfelde ik. Uiteindelijk heeft mijn vriendin gezegd: ‘Stop met onnozel doen en doe mee.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.