Dieter Coppens is duidelijk tegen deelnemers van nieuw seizoen ‘Down The Road’: “Dat zal ik niet toestaan”
PMN

Sophie, Gitte, Brenda, Peter, Jaimie en Stijn: dat zijn de zes mensen die Dieter Coppens en begeleidster Saar Pelgrims de reis van hun leven gaan bezorgen. Vanavond start het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’.

Het is alweer het derde seizoen van ‘Down The Road’. Volgens Dieter Coppens liet het centrum van Marrakesh het meeste indruk na. "Er was een drukte van jewelste toen we er met ons busje binnenreden. Tientallen brommertjes, ezels, honden, auto's die claxonneerden,... Toen de gasten uitstapten, keken ze met grote ogen en kleefden ze met hun rug tegen het busje. Dat waren iets te veel prikkels", lacht hij in Het Nieuwsblad.

"Als ik terugkom, moet ik toch een week bekomen", aldus Coppens. "Die gasten geven, maar vergen ook heel wat energie. Het belangrijkste dat ik deze reis geleerd heb, is misschien wel dat ik die gasten niet alle dagen bij mij in mijn bed laat slapen. (lacht)” 

“In de vorige seizoenen gebeurde het weleens dat er iemand 's nachts mijn kamer binnenkwam, omdat ze angstig waren en niet meer konden slapen. Af en toe kroop er iemand bij mij, maar die vermoeidheid begin je op den duur te voelen. De dagen zijn lang tijdens zo'n reis en de nachten kort. Nu kies ik er toch voor om het anders op te lossen. Ik ben intussen de 40 gepasseerd, ik heb mijn nachtrust nodig. (lacht)"

Meer nieuws

Meer nieuws

.