Manager van Willy Sommers heeft belangrijk nieuws te melden na de zanger zijn hartoperatie
PMN
Manager van Willy Sommers heeft belangrijk nieuws te melden na de zanger zijn hartoperatie
Foto: Photonews

Willy Sommers heeft het voorbije weekend doorgebracht in het ziekenhuis. Hij werd met spoed geopereerd aan zijn hart.

De slagader van de 67-jarige Willy Sommers was zo goed als helemaal dichtgeslibd. De toestand was zeer ernstig. “Hij zou zeker een hartinfarct hebben gekregen. Had hij dit weekend opgetreden, dan was hij er nu niet meer”, zegt zijn manager Ilia Beyers in Het Nieuwsblad.

Vrijdagavond werd Willy Sommers met spoed geopereerd. "Willy's slagader was voor 99 procent dichtgeslibd”, gaat manager Ilia Beyers verder. “Dan kan je op elk moment een hartinfarct krijgen. Volgens de chirurgen was dat bij de minste inspanning sowieso gebeurd. Willy zou zeker ineengestort zijn ­tijdens één van zijn optredens.”

"Als alles goed verloopt, staat Willy Sommers komend weekend weer op het podium"
Ilia Beyers, manager Willy Sommers

Willy verzweeg dat hij al een hele tijd een drukkende pijn op zijn borst voelde. “Zo kennen we hem. Hij vindt het vreselijk om shows te annuleren, maar dat is nu het minste van zijn zorgen. We mogen van geluk spreken dat we Willy weer op een ­podium zullen zien.”

En er is nog meer goed nieuws. “Zijn vrouw bleef de hele tijd bij hem. Gisteren voelde Willy zich kiplekker, en vandaag mag hij naar huis. Als alles goed zal verlopen, staat hij komend weekend alweer op het podium", besluit de manager.

Meer nieuws

Meer nieuws

.