Natalia heeft niet mis te verstane boodschap voor haar vriend Frederik: “Die tijd is voorgoed voorbij”
Natalia heeft niet mis te verstane boodschap voor haar vriend Frederik: “Die tijd is voorgoed voorbij”
Foto: Instagram

Over enkele weken verwelkomen Natalia en haar vriend Frederik hun eerste kindje, een dochter. Wie is die mysterieuze Frederik nu eigenlijk? In Nina geeft de Vlaamse diva iets meer prijs over de vader van haar kindje.

“We hebben heel goed besproken wat we willen. We zijn twee levensgenieters, we doen graag veel en we weten dat we dingen zullen moeten laten vallen als ons kindje er is. We zitten op dezelfde golflengte. Tussen Frederik en mij verloopt alles heel naturel. Hij is nu al heel betrokken: hij geeft me regelmatig een massage, hij kookt heel lekker – en ik waardeer dat enorm”, vertelt Natalia in Nina, de weekendbijlage bij Het Laatste Nieuws.

“Veel mannen vervreemden een beetje van hun zwangere vrouw, maar dat is bij ons totaal niet. Hij is ‘mee zwanger’. Soms zelfs zwangerder dan ik. Hij heeft meer kwaaltjes, en is negen kilo aangekomen, ik maar acht”, lacht Natalia.

Voor de zangeres is het heel leuk om rust te vinden bij een man. “Maar we zijn allebei nuchtere mensen. Je weet nooit wat de toekomst brengt. De tijd dat ik me onvoorwaardelijk smeet voor een man is voorbij. Er zijn de laatste jaren best wat mensen gepasseerd die mij serieus wat shit aangedaan hebben. Ik heb nergens spijt van, maar vandaag gebruik ik mijn verstand.”

“We zijn ook allebei wat ouder en kijken graag realistisch naar onze relatie. Als je samen begint te zweven, heb je al snel geen balans meer. En aan elke relatie, ook de onze, moet gewerkt worden. Maar ik heb wel heel erg het gevoel dat alles zoals het gebeurt, juist is. Als in meant to be.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.