Evy Gruyaert geveld door pijnlijke aandoening: Dit is er aan de hand
Evy Gruyaert geveld door pijnlijke aandoening: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Afgelopen week was op VIER de eerste aflevering te bekijken van het nieuwe seizoen van ‘Stukken van Mensen’, dat wordt gepresenteerd door Evy Gruyaert. Jammer genoeg heeft presentatrice Evy die eerste aflevering zelf moeten missen door een migraineaanval. Intussen stelt ze het weer goed. Dat schrijft Metro.

Woensdagavond werd op VIER de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Stukken van Mensen’ uitgezonden, dat al jaar en dag gepresenteerd wordt door Evy Gruyaert. Jammer genoeg kon de presentatrice de eerste aflevering zelf niet bekijken omdat ze geveld werd door een migraineaanval.

“Gisteren migraineaanval gekregen, dus niet eens live naar m’n eigen tv-programma kunnen kijken. Een pijnlijke nacht later durf ik voorzichtig m’n roze bril weer opzetten. De mist in mijn hoofd hangt er nog, maar de grootste pijn is gelukkig verdwenen”, schreef ze op Instagram.

Evy kreeg meteen veel steun van haar volgers. “Migraine kan je leven zo hard beïnvloeden. Het heeft ook jaren mijn leven overgenomen. Veel beterschap voor jou”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.