Dit verdriet verbergt Kate Middleton voor iedereen: “Ze heeft er al veel tranen om gelaten”
Dit verdriet verbergt Kate Middleton voor iedereen: “Ze heeft er al veel tranen om gelaten”
Foto: Photonews

Kate Middleton heeft het zwaar. Er was een tijd dat Kate en haar schoonbroer prins Harry allerbeste maatjes waren. Een insider onthult aan US Weekly dat de hertogin van Cambridge met heimwee terugkijkt naar die periode, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

“Ze mist haar hechte band met Harry”, zegt de bron. “Vroeger trok hij vaak op met zijn broer William, en dus ook met Kate. Het waren dikke maatjes, dat kan je ook zien op de foto’s die destijds van hen werden genomen. Maar ja, dat was voor de komst van Meghan, zij heeft alles veranderd...”

Kate en Harry waren vaak zij aan zij te zien tijdens officiële uitstapjes. “Kate en Harry hielden elkaar dan gezelschap. Hij maakte grapjes en bracht Kate aan het lachen. Een welkome afleiding tijdens een job die over het algemeen nogal saai genoemd kan worden.”

Maar ook in hun vrije tijd waren de twee niet van elkaar weg te slaan. Samen met William bezochten ze vele voetbal- en rugbymatchen. Ze woonden ook vlak bij elkaar in Westminster: Harry was kind aan huis bij de toekomstige koning en diens echtgenote.

Veel tranen

Nu Harry samen met zijn vrouw Meghan Markle naar Canada is verhuisd, mist de achtergebleven hertogin haar schoonbroer. “Ze heeft al tranen gelaten om zijn vertrek”, onthult de insider. “Ze wou dat ze met hem kon praten, en vreest dat ze nooit meer close zullen zijn.”

Harry en William zouden hun jarenlange vete over Meghan Markle begin deze maand eindelijk bijgelegd hebben. Maar hoewel iedereen vandaag terug door één deur kan, vreest Kate dat het nooit nog zal worden zoals vroeger. “Heel jammer eigenlijk. Zo is ze nu niet alleen een betrouwbare collega, maar ook een goede vriend kwijt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.