Natalia heeft het moeilijk: “Ik kan dat emotioneel niet aan”

Natalia wordt in maart voor het eerst mama. De zangeres lijkt zorgeloos zwanger te zijn, maar niets is minder waar. “Ik heb veel angsten”, zegt ze eerlijk in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

“Ik heb veel angsten. En ik ben veel scherper. Ik voel alles beter aan. Niet dat ik beter ruik of hoor of zie. Maar gevoelsmatig heb ik alles sneller in het snotje. En in negen van de tien gevallen heb ik nog gelijk ook. Ik heb nog minder filter dan anders, waarschijnlijk lastig en confronterend voor anderen. Ik word soms lastig van mezelf”, zegt Natalia in Nina.

“Ik vind het allemaal nogal veel soms. Ik ben nog altijd sociaal en energie, maar ik heb het moeilijker met onbekenden. In het openbaar wil ik soms euh… wegkruipen. Dat is nieuw. Als ik op The Voice of op een optreden ben, heb ik daar geen last van. Maar als mensen me op straat aanspreken, dan kan ik tegenwoordig echt opschrikken. ‘Ah ja, da’s juist, mensen kennen mij’.”

“Ik kan dat emotioneel minder aan, terwijl dat voor mijn zwangerschap vanzelf ging. Ik ben het gewend om altijd beschikbaar te zijn, nu lukt me dat veel minder. Is dat het ‘beschermende’ of mijn moedergevoel dat spreekt? Geen idee.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.