Volgende week in ‘Familie’: Amélie doet een grote ontdekking, Iris neemt een belangrijke beslissing over Peter
Volgende week in ‘Familie’: Amélie doet een grote ontdekking, Iris neemt een belangrijke beslissing over Peter
Foto: Instagram

Volgende week doet Amélie in ‘Familie’ een ontdekking over Jonas. Brigitte verrast Lars, en Patrick smeedt dan weer plannen om Jenny te verrassen.

Maandag 3 februari

Amélie doet een ontdekking over Jonas en provoceert hem. Mathias zoekt Véronique en Lars op. Patrick stuurt Jenny een vreemde sms.

Dinsdag 4 februari

Jonas spreekt klare taal tegen Benny. Lenny nodigt Iris uit in zijn whiskeybar. Patrick nodigt Jenny uit voor een fietstocht. Véronique gaat samen met Lars op zoek naar een naam voor de baby. Cédric krijgt de resultaten van zijn examens.

Woendag 5 februari

Cédric nodigt Mathias, Anna en Albert uit voor een etentje. Brigitte verrast Lars. Véronique wordt ondertussen gebeld door haar gynaecoloog. Jenny en Patrick vertrekken op fietstocht. Peter wil van Iris weten wat hij fout heeft gedaan.

Donderdag 6 februari

Iris neemt een beslissing en praat met Peter. Hij lucht zijn hart bij Mathias. Lars wil de feiten niet onder ogen zien. Patrick verzint met Jan een nieuw actieplan om Jenny te verrassen.

Vrijdag 7 februari

Amélie daagt Jonas uit in de Jan & Alleman. Niko wordt opgepept door zijn vrienden, maar hun pogingen lijken niets uit te maken. Patrick komt verrassend uit de hoek. Cédric denkt dat Peter hem niet vertrouwt en doet zijn beklag bij Iris. Anna en Albert nemen Benny in vertrouwen over Alfons.

(Bron: Dag Allemaal)

Meer nieuws

Meer nieuws

.