Volgende week in ‘Thuis’: Nancy krijgt erg onverwacht bezoek, Peter wordt geconfronteerd met de bikkelharde realiteit, en Simonne zet Frank op zijn plaats

door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Peter en Femke zijn in alle staten. De school van Vic heeft gebeld met het nieuws dat hun zoon verdwenen is. Ze gaan hem met man en macht zoeken. Simonne komt volgende week tot een moeilijk besef, en Bob keert eindelijk terug naar huis.

Maandag 3 februari

Adil lost tegen Waldek niets over zijn date. Tamara mist Bob en probeert hem te bereiken. Paulien en Kobe genieten van hun binnenpretjes. Dieter moet Peter dringend iets vertellen. Britney voelt zich enorm slecht.

Dinsdag 4 februari

Rosa kan extra genieten tijdens een ?jn afspraakje. Lowie overtuigt Adil om een stapje in de wereld te zetten. Angèle is ongerust over Eddy. Peter wordt geconfronteerd met de harde realiteit.

Woensdag 5 februari

Simonne geeft Rosa goede raad. Sam is klaar om er in te vliegen. Tom wil de zaken niet op de spits drijven, maar dat is buiten Marianne en Karin gerekend. De politie komt langs in de Withoeve.

Donderdag 6 februari

Nadat ze werd ingelicht door Karin, kan Tania het niet laten om Tom te plagen. Angèle is helemaal in haar nopjes. Simonne beseft stilaan dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging. Stan vertelt Judith zijn goed nieuws. Rosa moet Kobe iets vragen.

Vrijdag 7 februari

Simonne wil niet dat Frank zich moeit met het huishouden van een ander. Bob keert terug naar Boowie met een lijst van potentiële klanten. Marianne krijgt een check-up van Ann. Er staat onverwacht bezoek voor Nancy in de Withoeve.

(Bron: Dag Allemaal)

Tags thuis