Openhartige Ella Leyers legt haar ziel bloot: “Ik kamp met donkere gedachten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Ella Leyers heeft in De Morgen haar ziel blootgelegd. Ze vertelde openhartig dat ze weleens met donkere gedachten kampt. Dat schrijft de Showbizzsite.

Ella Leyers onthult in De Morgen dat ze soms wel eens donkere gedachten heeft tijdens het rijden met de wagen, dat lezen we op de Showbizzsite. Dan fantaseert Ella bijvoorbeeld om de autosleutel uit het contact te trekken als ze 120 rijdt op de snelweg. “Dat is zo creepy, want dan verschiet ik van mezelf. Dan moet ik even diep in en uitademen, met mijn twee handen op het stuur: neen, dat gaan we niet doen”, zegt ze.

“Ik kan dat ook hebben als ik een brug over rijd, goesting om eens goed mijn stuur naar rechts te snokken. Of om niet mee te draaien in de Craeybeckxtunnel die zo lichtjes wegbuigt. Gevaarlijk. Ik raad jullie aan om niet met mij mee te rijden,” lacht Ella Leyers in De Morgen.

Daarnaast geeft Ella Leyers ook toe dat ze best wel begrip heeft voor iemand die een passiemoord begaat. “Dat de liefde zo overweldigend is, dat je in een vlaag van waanzin, van onweerstaanbare drang, iets doet waarvan je niet dacht dat je ertoe in staat was.”