Ex-manager haalt keihard uit: “Danny Fabry vertelt leugens over Eddy Wally”
PMN
Ex-manager haalt keihard uit: “Danny Fabry vertelt leugens over Eddy Wally”
Foto: VTM

Marina Wally zal voortaan kunnen rekenen op de hulp van Danny Fabry. Hij gaat haar de komende tijd begeleiden.

Danny Fabry zei dat Eddy Wally hem smeekte om Marina te begeleiden. Hugo Colpaert is de ex-manager van Marina. Hij zegt in Dag Allemaal dat Danny Fabry liegt.

“Ik wens Marina het allerbeste toe. En Danny, die ik al vele jaren ken, is op zakelijk vlak een uitstekende partij voor haar”, reageert Hugo. “De samenwerking tussen mij en Marina is gestopt omdat het voor mij niet meer opbracht om Marina nog te begeleiden. Om het cru te stellen: de tijd en moeite die ik in Marina moest steken, wogen niet langer op tegen de opbrengsten. Er waren simpelweg te weinig optredens. En ik probeer wat meer te genieten van het leven. Ik sta op het punt om opa te worden.”

"Het zijn leugens die Danny Fabry zegt over Eddy Wally"

Al wil Hugo wel iets rechtzetten. “Daar is helemaal niets van waar. Net het tegenovergestelde klopt. Eddy heeft me tot de laatste snik verdedigd, en me tijdens z’n laatste momenten nog innig omhelsd en me bedankt voor alles wat ik voor hem heb gedaan. Van iedereen in de Vlaamse showbizz zou Eddy enkel nog Danny hebben vertrouwd, zo heeft hij volgens die laatste aan hem toevertrouwd op z’n sterfbed. Da’s een straffe uitspraak, vind ik.” 

“Te meer omdat ik Danny niet heb gezien aan Eddy’s sterfbed. (Danny bezocht Eddy wel eens enkele weken voor z’n dood, nvdr) Ach, ’t heeft geen zin om me hierover op te winden. Alleen, ’t wordt nogal rap gezegd, merk ik.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.