Meghan Markle walgt ervan: “Ze schaamt zich te pletter voor hem en was erg aangedaan toen dat gebeurde”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Volgens de Britse krant The Sun zou prins Harry’s vrouw, Meghan Markle, niet gesteld zijn op alle leden van haar schoonfamilie. Ze zou prins Andrew als “de ultieme beschamende oom” zien. Dit meldt Het Nieuwsblad.

Volgens Het Nieuwsblad meldt The Sun dat Meghan al vanaf de eerste ontmoeting niet gecharmeerd was door prins Andrew, maar heeft het schandaal rondom zijn vriendschap met de misbruikmiljardair Jeffrey Epstein het alleen maar erger gemaakt. Dit vertelt een insider van het Britse koninklijk huis aan de tabloid.

“Ze ziet Andrew niet als één van de grote aanwinsten van de familie en hij zal zeker niet de persoon zijn die ze zal missen”, zegt de ingewijde doelend op de verhuizing naar Canada. “Ze ziet hem echt als de ultieme beschamende oom.”

Erg aangedaan

Ook had Meghan moeite met het interview dat Andrew in november gaf over zijn banden met Jeffrey Epstein. “Ze was erg aangedaan na zijn rampzalige interview met de BBC, waarin hij onder andere zei dat ’het een goede daad was als man om seks te hebben met een vrouw’.”

Toch zou het volgens de insider niet alleen te maken hebben met het schandaal rondom de hertog van York. ”Ze vertelde een vriend dat hij niet erg vriendelijk was tegen haar en dat hij maar vreselijke kinderachtige grappen maakte, die hij zelf hilarisch vond.”