An Lemmens onder vuur: “Waar is nu je belerend vingertje? Met jouw streken heb ik het echt gehad”
An Lemmens onder vuur: “Waar is nu je belerend vingertje? Met jouw streken heb ik het echt gehad”
Foto: Photonews

An Lemmens krijgt kritiek. Het VTM-gezicht vertoeft momenteel in Gambia, en dat vinden sommige van haar volgers op de sociale media hypocriet.

An Lemmens spoorde gisteren met een emotionele oproep aan om zeker geen konijnenvlees te eten omdat deze dieren in erbarmelijke omstandigheden gekweekt worden. “Of je nu graag konijnen ziet of niet, de omstandigheden waarin konijnen gekweekt worden voor vlees zijn choquerend. In kooisystemen hebben de dieren elk amper 600cm² ter beschikking, ofwel één A4 pagina”, klonk het onder andere in haar post.

Ondertussen liet An weten dat ze voor de eerste keer naar Gambia zit, en dat ze voor de eerste keer gevlogen heeft vanuit Maastricht. Een mededeling die bij sommige van haar volgers op de sociale media in het verkeerde keelgat schiet. Ze verwijten haar hypocrisie.

“Jaja vlieg maar van pier naar pol, en ondertussen maar janken en zagen over konijnen eten. Normaal ben ik geen online hater, maar met uw streken heb ik het wel gehad. Ik zal u dan ook niet meer volgen”, sneert iemand naar An Lemmens.

“En waar is nu je belerend vingertje? Als iedereen - zoals jij nu promoot - de wereld gaat rondvliegen, is er straks geen natuur meer over waarin al die konijnen (die we niet mogen opeten) kunnen rondhuppelen”, reageert dan weer iemand ander. Nog iemand pakt het iets subtieler aan. “Reizen binnen Europa is ook de moeite. Kwestie van de bewustwording van het milieu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo stap je ‘s ochtends op het vliegtuig in Maastricht, en flaneer je ‘s middags al op het strand in Gambia 😎 Eerste keer Gambia trouwens dus tips zijn welkom 😃 Eerste keer gevlogen vanuit Maastricht ook, ik wist tot voor kort niet eens dat daar een luchthaven was 🙈 Maar eerlijk is eerlijk : een verademing om van een kleinere luchthaven te vertrekken : geen uren file, niet aanschuiven aan check-in of om door de douane en controle te geraken én gratis parking (dat is echt een winner 🤪) Dus ik begin eigenlijk al stressloos aan mijn vakantie, dat is ook een eerste keer 😅 Toedeloe luitjes 🥳🏝☀️ #outofoffice #tisnodig #efkesbatterijenopladen #gambia #collab #smilingcoast #corendon #maastricht #travel #africa @corendon @coco_ocean_resort_official

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.