Bab Buelens heeft groot nieuws te melden: “Het wordt een voorbereiding voor mijn huwelijk”
Bab Buelens heeft groot nieuws te melden: “Het wordt een voorbereiding voor mijn huwelijk”
Foto: Instagram

Maandag ontdekken we om 11 uur wie de acht mannen en vrouwen zijn die hun huwelijksgeluk via de wetenschap laten bepalen. In een speciale online aflevering van ‘Blind getrouwd’ op VTM GO zullen de deelnemers voorgesteld worden door Sean Dhondt en Bab Buelens. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Sean Dhondt en Bab Buelens zullen speeddaten met de kandidaten en gaan langs bij het expertenteam. Vervolgens mogen ze, net als de kijkers, zélf een poging wagen om de kandidaten aan elkaar te koppelen. Eén match werd al bekend. Leeftijdsgenoten Nick (38), een steward uit Antwerpen, en Christophe, een ambtenaar uit Gent, worden het eerste homokoppel uit het VTM-programma.

Wanneer ‘Blind getrouwd’ midden februari start, zullen Sean en Bab ook ‘Blind getrouwd: Naspel’ presenteren. Na elke aflevering zullen de fans in de online talkshow op VTM GO de thematiek van de uitzending verder kunnen beleven. Het duo zal praten met deelnemers, ex-deelnemers en experten.

“Eindelijk zullen we al onze prangende vragen én die van de kijkers kunnen stellen”, zegt Bab Babuelens in Het Laatste Nieuws. “Ik ben nu al benieuwd of Sean dingen zal herkennen uit zijn huwelijk. Plus, het wordt misschien wel een goede voorbereiding voor mijn, hopelijk ooit, eigen huwelijk. Mooi meegenomen.” Bab Buelens vormt een koppel met 'Familie'-acteur Vincent Banic.

Meer nieuws

Meer nieuws

.