Mathias Vergels over zijn vrouw Julie: “Als ik dat nog eens moet meemaken, dan hoeft het niet meer voor mij”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Mathias Vergels is 4,5 jaar samen met zijn vrouw Julie. Samen hebben ze een zoontje, Emile. In Story vertelt Mathias deze week dat Julie een grote steun voor hem is.

Mathias Vergels zat diep in zijn beginperiode bij ‘ Thuis’. Hij greep naar de drank, raakte betrokken bij een vechtpartij en werd veroordeeld voor dronken rijden. Gelukkig kwam op dat moment Julie in zijn leven.

“Ze heeft mijn scherpe kantjes er wat afgehaald en mij een nieuwe wereld leren kennen vol familiewarmte”, zegt Mathias in Story. “Als ik die eerder had gekend, was al die shit niet gebeurd. Ik wist niet dat je samen met je ouders in de zetel kon zitten. Mijn ouders waren altijd aan het werk in hun bakkerij.”

"Zonder haar loop ik verloren"

“Onlangs zei iemand: ‘Jij bent de ideale schoonzoon.’ Toen dacht ik wel: ‘Waar is die kleine rebel?’ Maar die zit er zeker nog, hoor, alleen hang ik niet alles meer aan de grote klok. Ik weet wat ik moet doen en dat is: niet meer uitgaan in Vlaanderen. Voortaan feest ik aan de andere kant van de taalgrens.”

“In het begin van mijn carrière heb ik zoveel bagger over me heen gekregen. Als ik dat nog eens zou meemaken, hoeft het niet meer voor mij. Ik wilde toen stoppen met alles, maar Julie heet ervoor gezorgd dat ik het niet heb gedaan”, aldus Mathias. “Ze is vandaag nog altijd mijn steun en toeverlaat. En omgekeerd. We vullen elkaar perfect aan. Zonder haar loop ik compleet verloren en heet mijn leven nog maar weinig zin.”