VIER doet belangrijke oproep voor 'Dancing with the Stars': “Wie voelt zich geroepen?”
VIER doet belangrijke oproep voor 'Dancing with the Stars': “Wie voelt zich geroepen?”
Foto: VIER

In het afgelopen seizoen van ‘Dancing with the Stars’ werden Julie Vermeire en haar danspartner Pasquale gekroond tot het beste danskoppel. Na het grote succes van het programma, werkt VIER momenteel al aan een vervolg, én doet een oproep naar nieuwe pro-dansers. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’ zoekt VIER een nieuwe lichting dansers om de bekende gezichten te begeleiden. Daarvoor werd een oproep geplaatst op Facebook. Bij de zender houden ze er rekening mee dat vertrouwde gezichten uit de voorbije seizoenen zullen verdwijnen.

“We werken uiteraard graag opnieuw samen met de pro-dansers van afgelopen seizoen, maar het is altijd mogelijk dat sommigen van hen op dat moment met andere projecten bezig zijn”, reageert Barbara Salomon, woordvoerder bij VIER, in Het Laatste Nieuws. “Elk seizoen lanceren we daarom een oproep voor nieuwe pro-dansers, om eventuele onbeschikbaarheden op te vangen. Bovendien kan het mogelijk zijn dat we voor volgend seizoen meer pro-dansers nodig hebben.”

De zender organiseert audities voor nieuwe pro-dansers. Ze zijn op zoek naar latin-ballroom dansers met ruime ervaring én met vaardigheden in andere dansstijlen. Ervaring met choreograferen en conceptueel denken is een must. Wie zich geroepen voelt, kan zich online inschrijven voor de audities.

Meer nieuws

Meer nieuws

.