Harry en Meghan onder vuur: “Het is beschamend wat ze gedaan hebben, ik ben diep teleurgesteld”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Thomas Markle praat graag met de media over zijn dochter Meghan Markle en is zeker nog niet van plan om daarmee te stoppen. In Good Morning Britain vertelde Thomas dat hij zelfs van plan is om maandelijks een interview te geven om in contact met haar te komen. Dat schrijft De Telegraaf.

Thomas Markle bekritiseert de beslissing van Harry en Meghan om een stapje terug te doen binnen het Britse koningshuis. “Ik denk dat ze de koningin pijn hebben gedaan. Ik denk dat ze de royals hebben pijn gedaan en het werkt gewoon niet om naar een ander land te gaan en ondertussen Engeland te vertegenwoordigen. Dat gaat nooit werken. Ik schaam me en ik heb erg medelijden met de koningin.”

Thomas zei al vaker in interviews hoe erg hij het vond dat hij zijn dochter moet missen. De vader van Meghan Markle heeft al sinds 2018 geen contact meer met zijn dochter en haar man prins Harry. Thomas, die ook veelvuldig negatief was over de hertogin, hoopt dat een maandelijks gesprek met de pers daar verandering in brengt.

Hij zou haar graag willen vertellen dat hij van haar houdt en hun ruzie willen bijleggen. “Ik houd van mijn dochter en ik zal van mijn kleinzoon houden en vast ook van Harry als ik hem zou ontmoeten. Ik ben teleurgesteld als opa dat ik mijn kleinzoon nooit heb ontmoet en ik mis mijn dochter. Het is stom dat het al zo lang gaande is. Ik wil het graag bijleggen met Meghan en Harry.”